Cum să găsești bilete la evenimente last minute

 

Dacă și tu ești genul de persoană nehotărâtă, care mereu se trezește pe ultima sută de metri că ar vrea să meargă la un eveniment - știm cum e, te înțelegem perfect and welcome to our club!

 

Obiectivul Tixplace e să ușurăm viața celor care își doresc să găsească un bilet last minute sau să vândă unul atunci când nu mai pot ajunge la un eveniment.

Câteva dintre cele mai bune practici pe care le recomandăm pentru a găsi bilete la evenimente ar fi următorele:


Pagina de Facebook a evenimentelor

 Facebook este o cale excelentă de resurse atunci când vine vorba de găsitul biletelor la evenimente. De cele mai multe ori, misiunea ta va începe și se va termina pe pagina de Facebook a evenimentului, unde toți doritorii de bilete se învârt ca niște hiene și devin din ce în ce mai agitați cu cât ziua evenimentului se aproprie.

Dacă pagina evenimentului vă permite, dați  attending si subscribe la notificarile pentru toate evenimentele viitoare. Pentru evenimentele foarte căutate și care sunt sold-out, o să vedeți postări constante “caut bilete la eveniment” - însoțite de prețul pe care sunt dispuși să îl ofere. Din experiența noastră, organizatorii de evenimente nu au fost niciodata deranjați de astfel de mesaje pe pagina evenimentului, ci chiar contrarul.

Totodată, merită să încerci să postezi și tu un astfel de anunț, dar mult mai mult succes vei avea dacă vei fi pe fază și vei contacta direct, printr-un mesaj privat, pe cei care au postat că doresc să-și vândă biletele la eveniment.

Pentru a face tranzacția și mai ușoară din punct de vedere logistic al plății, puteți să le recomandați să finalizați tranzacția pe Tixplace. Toți cei care au mau cumpărat astfel de bilete online, știu cât de complicat este atunci când vine vorba de cine va plăti sau cine va trimite biletul mai întâi - tranzacțiile pe Tixplace.ro se fac instant, simultan și sigur.

 

Fiți atenți la opurtuniști

Desigur, până și în cazul simplu al unor bilete la un eveniment, există posibilitatea să dați peste oportuniști care doresc doar să vă ia banii.

Chiar și pe Facebook, este posibil să dați peste escroci cu profile false. Recomandarea noastră ar fi să vă uitați putin peste profilul persoanei respective și să încercați să vă dați seama dacă este adevărat. Totodată, îți mai recomandăm să vorbești puțin cu această persoană înainte de a accepta deal-ul și încearcă să îți dai seama dacă aceasta este prietenoasă, normală și reală. Dacă tot nu ești sigur de autenticitatea acesteia, îi poți cere a poză de confirmare cu biletele sau chitanța biletelor înainte de a merge mai departe cu procesarea plății.

Din același motiv îți recomandăm să îi sugerați să încarce biletele pe Tixplace.ro și să le cumperi direct de acolo. Tixplace trece biletele prin câțiva pași de verificare - nume, logo, bar code etc și abia după aceea biletele sunt aprobate pentru revânzare. Cel care vinde biletele va primi banii abia după eveniment, după ce știm că tu nu ai avut nicio problemă să intri. În caz contrar, Tixplace se va ocupa să îți ramburseze banii integral.


Negociază dacă trebuie, dar nu exagera

Dacă evenimentul nu este sold-out, puterea de negociere este desigur de partea ta, și îți permiți să îi oferi un preț mai mic. Însă, sfatul nostru e să nu încerci să oferi mai puțin de 60% din valoarea inițială a biletului pentru că e posibil ca persoana să se simtă jicnită și să nu mai dorească să îți vândă nimic.

Dacă evenimentul este sold-out, well.. în acest caz trebuie să te gândești că nu ești singura persoană care îți dorește acel bilet și ar fi bine să începi negocierea de la prețul inițial și să crești treptat dacă acesta nu pare a fi încântat. Totodată, nu uita, primul sosit - primul servit așa că încearcă cu ajutorul notificărilor de pe Facebook să fii primul care îl abordează în vederea cumpărării biletelor!

Platforma Tixplace nu permite ca biletele să fie vândute cu mai mult de 30% peste prețul inițial al biletelor - această restricționare a fost special creată pentru a evita situațiile în care lumea încearcă să profite pe spatele acestor situații în vederea generării de profit.

 

Citește mai mult: https://tixplace.ro/blog/povestea-tixplace-